in de aap gelogeerd

The “in de aap gelogeerd” podcast, is a bi-weekly (Dutch spoken) podcast hosted by Duncan Epping, Frank Denneman, and Johan van Amersfoort. Each episode will feature interesting guests to discuss topics like personal development, Cloud, Kubernetes, VMware products and features, and of course trends and industry insights.

In de Aap Gelogeerd - Richard van Dantzig

In deze aflevering van In de Aap Gelogeerd, praten Jeffrey en Johan met Richard van Dantzig, Consultant en collega bij ITQ. We bespreken zijn passie voor het delen van kennis, wat een vExpert PRO doet, en naast de lessons learned en zijn vragen vuurtje, deelt Richard ook een bijzonder In de Aap Gelogeerd moment. Een moment dat hij niet snel meer gaan vergeten.

Vergeet je niet te abonneren op de podcast om als eerste een nieuwe aflevering te horen, en like de podcast zodat anderen hem ook sneller kunnen vinden!

In de Aap Gelogeerd - Robert Kloosterhuis

Wie kent hem niet, The Fluffy SysOp. In deze aflevering praten we met Robert Kloosterhuis, Technologist Cloud-Native bij ITQ en de man achter dit merk. We komen er achter hoe zijn merk is ontstaan en waarom hij een slechte verkoper was. En natuurlijk duiken we nog in zijn In de Aap Gelogeerd moment en tegeltjes wijsheid!

In de Aap Gelogeerd - Ronald de Jong

In deze aflevering praten Johan en Jeffrey met niemand minder dan Ronald de Jong. Ronald is Technical Account Manager bij VMware, maar heeft een carriere achter de rug waarin hij verschillende rollen heeft gehad, maar ook op de stoel van de klant, de partner en dus ook de leverancier heeft gezeten. Natuurlijk komt dit aan bod, naast ook zijn vragen vuurtje, zijn in de Aap Gelogeerd verhaal, en de tegeltjes wijsheid. Mis hem dus niet!

In de Aap Gelogeerd - Laurens van Gunst

In weer een nieuwe aflevering van In de Aap Gelogeerd, hebben Johan en Jeffrey, Laurens van Gunst te gast. Laurens is Team Principal (Cloud & Cyber Security) bij Strict en daarnaast geen onbekende in de diverse IT communities. Zo was hij ooit onderdeel van het VMUG leadership team en speelt hij tegenwoordig een grote rol in de AWS usergroup. Wil je weten hoe Laurens ooit in de aap was gelogeerd en wat voor tegelwijsheid hij heeft? Check deze aflevering!

In de Aap Gelogeerd - Christian van Barneveld

In de tiende aflevering van seizoen twee, praten Johan en Jeffrey met Christian van Barneveld. Christian is eigenaar van Clean Slate en richt zich op het geven advies op het gebied van digitale transformatie. Wil jij weten wat een pielmiddag is? Ben je benieuwd hoe Christian zijn kerstvakantie het liefste niet doorbrengt? Check dan deze aflevering! 

In de Aap Gelogeerd - Viktor van den Berg

Deze week praten Johan en Jeffrey met Viktor van den Berg. Viktor werkt als Lead Specialist Solution Engineer - Application Platforms Tanzu bij VMware en heeft een rijk verleden binnen het VMware ecosysteem. Hoe is dit zo ontstaan? En wat vindt hij leuk aan zijn huidige rol? Natuurlijk komt zijn prachtige in de aap gelogeerd verhaal voorbij en een mooie wijsheid voor op een tegel. 

In de Aap Gelogeerd - Berry Haveman

In deze aflevering van In de Aap Gelogeerd, praten Johan en Jeffrey met Berry Haveman, Solution Architect bij Liquidware. We praten met Berry over zijn carriere, over VDI, de producten van Liquidware, en we komen er achter of hij liever zelf achter de BBQ staat of uit eten gaat. Uiteraard hoor je van Berry een mooi verhaal over wanneer hij behoorlijk in de aap was gelogeerd en heeft hij een mooie wijsheid voor op een tegeltje.

In de Aap Gelogeerd - Boudewijn Aelbers

In deze aflevering praten Johan en Jeffrey met Boudewijn Aelbers van VMware. Boudewijn deelt wat van zijn presentatie tips, waarom het belangrijk is om backups te maken en verklapt in zijn In de Aap Gelogeerd verhaal dat hij al wat langer mee loopt in de IT industrie. Natuurlijk ook weer een mooie tegeltjes wijsheid waar dit keer James Cameron centraal staat.

In de Aap Gelogeerd - Martijn van Tricht

Hoe word je ITer als je opgeleid bent tot architect? En hoe bereid je een demo het beste voor? In deze aflevering van de In de Aap Gelogeerd podcast praten Johan en Jeffrey met Martijn van Tricht van Igel en worden deze vragen (naast een goed In de Aap Gelogeerd verhaal en tegeltjes wijsheid) beantwoord.

In de Aap Gelogeerd - Wessel Gans

In deze eerste aflevering van 2023 praten Johan en Jeffrey met Wessel Gans van Google. Wessel legt uit waarom een business development rol niet echt zijn ding is, en hoe hij zich voorbereid voor een presentatie. Er komt weer een hilarisch In de Aap Gelogeerd verhaal voorbij en natuurlijk een mooie tegeltjes wijsheid!

In de Aap Gelogeerd - Kees Baggerman

Ooit willen weten hoe iemand met een achtergrond in commerciële economie naar een rol als director van performance engineering kan groeien? In deze aflevering praten Johan en Jeffrey met Kees Baggerman (werkzaam bij Nutanix) en spreken ze naast zijn huidige rol ook over zijn In de Aap Gelogeerd verhaal en zijn voorliefde voor virtuele machines.

In de Aap Gelogeerd - Jits Langedijk

In deze aflevering, praten Johan en Jeffrey met Jits Langedijk. Jits werkt bij NVIDIA en is specialist op het gebied van GPUs. Wil je weten wat Jits zijn In de Aap Gelogeerd verhaal is? Welke wijsheid moet er volgens hem op een tegeltje komen? Check de aflevering voor alle antwoorden!

Eric van Klaveren

In de Aap Gelogeerd - Eric van Klaveren

In deze aflevering, spreken we met Eric van Klaveren. Hij werkt bij Microsoft, en dus hebben we met hem gesproken over pareltjes zoals Windows ME, maar ook zijn in de aap gelogeerd moment komt voorbij en een mooie wijsheid die bij elke ITer op een tegeltje zou kunnen hangen.

In de Aap Gelogeerd - Opening van het seizoen met Jeffrey Kusters

In deze eerste aflevering van het seizoen, wordt Jeffrey geïntroduceerd als nieuwe host, maar dan kan natuurlijk niet zonder dat hij zijn eigen In de Aap Gelogeerd moment heeft gedeeld met de luisteraars.

Opening van het seizoen met Jeffrey Kusters

In deze eerste aflevering van het seizoen, wordt Jeffrey geïntroduceerd als nieuwe host, maar dan kan natuurlijk niet zonder dat hij zijn eigen In de Aap Gelogeerd moment heeft gedeeld met de luisteraars.

In de Aap Gelogeerd - Seizoen 2 Teaser

Er komt een nieuw seizoen aan van In de Aap Gelogeerd!
In dit seizoen praten Johan van Amersfoort en Jeffrey Kusters met verschillende gasten over hun carrière, hun In de Aap Gelogeerd moment, en voegen we wat nieuwe items to aan de show. Daarover snel meer!

Vanaf half november kun je ons weer beluisteren in je favoriete podcast app!

Seizoen 2 Teaser

Er komt een nieuw seizoen aan van In de Aap Gelogeerd!
In dit seizoen praten Johan van Amersfoort en Jeffrey Kusters met verschillende gasten over hun carrière, hun In de Aap Gelogeerd moment, en voegen we wat nieuwe items to aan de show. Daarover snel meer!

Vanaf half november kun je ons weer beluisteren in je favoriete podcast app!

Aflevering 013 - Seizoensfinale

In aflevering 13 van de “In de aap gelogeerd” podcast gaan we het afgelopen jaar / podcast seizoen bespreken en kijken we vooruit naar wat er komen gaat in 2022. Deze aflevering is de laatste voor de komende maanden, maar je kunt ons weer terug verwachten in Maart!

Kun je de podcast waarderen, geef de podcast dan een rating op Apple of Spotify, dat zorgt er voor dat andere de podcast makkelijker kunnen vinden!

Uiteraard kun je ons ook op twitter volgen: https://twitter.com/AapGelogeerd.

Aflevering 012 - Tour de Silicon Valley

In aflevering 12 van de “In de aap gelogeerd” podcast gaan we het hebben hoe het is om als Nederlander in Silicon Valley te werken! Uiteraard hebben we daar voor een gast uitgenodigd, namelijk Pieter Noordhuis van Databricks. Pieter is al jaren actief in de open source community en heeft voor bedrijven als Facebook en VMware gewerkt.

Wil je Pieter en zijn avonturen volgen dan kun je hem vinden op twitter (https://twitter.com/pnoordhuis) en op github (https://github.com/pietern).

Uiteraard kun je ons ook op twitter volgen: https://twitter.com/AapGelogeerd.